Karriär

Den egna motivationen är den bästa drivkraften

Vi värnar om den kunskap och kompetens vår personal bidrar med

Just nu söker vi undersköterska till vår hemtjänst

Vi söker en erfaren undersköterska som ser kvalitet som en utmaning och som vill vara med att höja statusen på yrket.

Du ska tycka om att arbeta med äldre och ha förståelse och intresse för olika individers behov. Du måste vara bra på att samarbeta då vi är många anställda, men även kunna ta initiativ, prioritera och göra din röst hörd. Personlig lämplighet och utbildning prioriteras.

Krav:

  • Svenska i tal
  • B-körkort
  • Undersköterskeutbildning

Maila din ansökan tillsammans med din CV till info@rehability.se
Vi behandlar din ansökan konfidentiellt.

För mer upplysningar om tjänsten:
Linda 0721-47 72 50
Tarjei 0739-88 07 46


Arbeta hos Rehability!

På Rehability arbetar vi för goda villkor för våra anställda i form av konkurrenskraftiga löner, kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag och utbildning.

Vi lägger stor vikt vid att teamen runt klienten är så optimal som möjligt. Att assistenterna kompletterar varandra och arbetar mot de mål och den plan som klienten önskar. En öppen och hjärtlig atmosfär där vi tillsammans strävar mot personlig utveckling, är mål vi ständigt arbetar med.

Trygghet, försäkringar och bra villkor

Ett led för en trygg och glad personal är en närvarande chef där inga frågor är fel. En chef som svarar när du som anställd behöver svar och som lyssnar när du behöver prata. Vi är lyhörda för dina åsikter och värnar om den kunskap och kompetens vår personal bidrar med.
Självklart har vi ett bra kollektivavtal tecknat mellan Almega/Vårdförbundet och Kommunal där du som anställd har tryggheten med försäkringar och bra villkor.

Välkommen att lämna din spontanansökan här!