För anhöriga

Mamma och pappa har det bra

När pappa blev sjuk ställdes vi inför flera svåra beslut. Av Rehability fick vi hjälp hela vägen med juridiska, administrativa och praktiska frågor.

Bo kvar hemma

Vi vill underlätta för dig att leva ett självständigt liv, och ge dig möjlighet att bo kvar hemma så länge som möjligt. Vi vill att du ska känna dig trygg, och det vill vi också att anhöriga ska göra. Men att behöva hjälp för att klara vardagen är en stor förändring för alla, och vi vet att nya situationer väcker frågor. Som anhörig är du alltid välkommen att kontakta oss.

Din åsikt

Har du åsikter, synpunkter eller klagomål gällande vårt arbete är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi vill ständigt förbättra vår verksamhet och dina synpunkter är viktiga för oss.

 

Några kundutlåtande som gör oss så glada!

Ett stort fång rosor vill jag ge till Rehability Hemtjänst med Susanne Dahlskår i spetsen. Vars empati och engagemang gav min kund och fina vän Mary möjligheten att behålla sin älskade hund hemma ända till slutet. Stort tack till var och en av er. Ni är bäst och guld värda.
Åse Rosberg

Ni är den bästa hemtjänsten? ni är änglar för oss anhöriga?
Sylvia Gunnarsson

Stort Tack, för en fantastisk dag. Ni är några riktiga glädjespridare för oss, som behöver Er hjälp. Er framåtanda och att söka aktivitetsstöd av kommunen visar också på handlingskraft.
Anita Martini

Bästa hemtjänsten! Kan inte vara mer nöjda! Ni gör ett fantastiskt gott arbete!?
Marie-Louise Nilsson