I våras fick vi börja fundera på hur vi skulle genomföra våra APT-möten trots den rådande Coronapandemin. Vårens APT-möten genomfördes därför via telefonkonferenser. Det fungerade bra men det är ändå enklare att faktiskt träffas så i höst har vi tänkt om.

Nu har vi istället valt att hyra in oss i större lokaler som möjliggör att vi kan hålla distans till varandra men ändå träffas. Minst 1 stols mellanrum mellan varje person gäller och tillgång till handsprit.

Dagens APT-möte innehöll bland annat en värdegrundsdialog; hur vill vi jobba, hur ska vi prioritera och att vi fortsatt vill arbeta som Rehability alltid gjort. Dvs genom att ge våra kunder det där lilla extra och att arbeta med både hjärta och hjärna.

Sen blev det lite smörgåstårta som ett tack till personalen för ett väl utfört arbete våren 2020 och en uppladdning inför hösten.

Dan och Yomna tar för sig av smörgåstårtan 🙂

Vår medarbetare Magnus fick i uppdrag att fixa en smörgåstårta åt oss. Smörgåstårtan fick mycket väl godkänt!!! Bra jobbat Magnus! 🙂